Veelgestelde vragen met antwoorden

Hoe kan ik betalen?
Betalen kan op 2 manieren:
1. Direct overmaken: Zodra de bestelling geplaatst is zie je mijn naam en rekeningnummer in beeld. Daarnaar moet je het verschuldigde bedrag overmaken.
2. Tikkie: Mocht je het bedrag niet kunnen overmaken, dan is tikkie ook een mogelijkheid (alleen binnen Nederland). Stuur mij hiervoor een mail of berichtje op Instagram; @dekralenboetiek.

Mijn bestelling is niet compleet geleverd, wat nu?
Wat vervelend dat je bestelling niet compleet is geleverd! Wat je kan doen is een e-mail sturen naar ons e-mailadres. Vermeld hier duidelijk in; het ordernummer van je bestelling met de artikelen dat je mist en het aantal. Zo kunnen wij samen met je kijken naar een passende oplossing. 

Wat kan ik doen wanneer ik het verkeerde artikel heb ontvangen?
Wat vervelend dat je het verkeerde artikel hebt ontvangen. Wat je kan doen is een e-mail sturen naar ons e-mailadres. Vermeld hier duidelijk in; het ordernummer van je bestelling met het artikel dat je verkeerd ontvangen hebt en het artikel dat het eigenlijk had moeten zijn.   

 

Hoe weet ik of mijn bestelling (al) verzonden is?
Zodra je bestelling verzonden is, zal je een mail ontvangen op het achtergelaten e-mailadres. Als je bestelling verzonden wordt met track&trace zal je hiervan ook een mailtje krijgen zodra het verzonden is.

Kan je retourneren?
Nee, retourneren is niet mogelijk. Mocht er iets niet naar wens zijn verzoek ik je contact op te nemen via de mail. Zo kunnen wij samen een passende oplossing zoeken.

Wat is de levertijd van mijn bestelling?
We versturen je pakket momenteel binnen 1-5 werkdagen. Heb je je bestelling na 10 werkdagen nog niet ontvangen? Mail dan naar ons e-mailadres.

 

Verzenden

Nederland
Binnen Nederland tot €50:
DHL brievenbus pakket €4,50
DHL pakket €6,75

Vanaf €50 GRATIS

België
Binnen België tot €100
DHL pakket €15

Vanaf €100 GRATIS

Al onze pakketjes worden standaard met Track & Trace verzonden. Wil je dat niet? Vraag dit dan hieronder in het contactformulier aan!

Contact

K.v.K. Breda: 85379999 B.T.W. nummer: NL004087135B04