• Binnen 1-5 werkdagen verzonden
  • Gratis verzending vanaf €50

Workshops

Ben jij (bijna) jarig of wil je gewoon een leuk en creatief feestje geven? Misschien is een workshop van De Kralenboetiek iets voor jou! Op deze pagina staat alle informatie die je moet weten.

Plaats

De plaats waar de workshop gegeven moet worden kan je zelf bepalen, maar moet wel in Klundert en omstreken aangezien ik afhankelijk ben van het openbaar vervoer. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld Zevenbergen, Oudenbosch, Roosendaal en Dordrecht (centrum) zijn. Plaatsen verder in Nederland (en België) zijn bespreekbaar, maar dat wordt van te voren besproken en is niet altijd mogelijk.

Leeftijd

Er is geen 'minimale' leeftijd aan de workshops. Van jong tot oud, er is altijd wel iets leuks! Wel moet ik ervan uit kunnen gaan dat als er jonge kinderen deel zullen nemen, die wel veilig met de spullen om kunnen gaan. Dit om gevaren, zoals dingen in de neus en mond stoppen, te voorkomen. 

Prijs

De prijs per workshop wordt bepaald door het aantal mensen, de hoeveelheid spullen die nodig zijn en de plaats waar je woont. Mocht je na deze informatie geïnteresseerd zijn? Vraag dan hieronder een offerte aan! Vermeldt daarin zeker deze punten zodat ik een zo nauwkeurige prijs kan geven. Zodra de aangegeven prijs akkoord is, dient het vooraf afgerekend te worden zodat ik alle spullen etc. kan regelen. 

 

Heb je na het lezen van deze pagina interesse?

Laat dan hier je gegevens en bericht achter en ik neem zo spoedig mogelijk contact met je op.
Laat ook de hoeveelheid mensen, spullen en plaats waar je woont achter!